GRAAG GRATIS EN VRIJBLIJVEND MEER INFORMATIE

Wij reageren zo snel mogelijk met de nodige informatie.

Het PVC trapbekleding en -renovatie systeem van GP Decor is niet alleen een bijzondere toevoeging aan uw woning, het biedt u ook veel veiligheid en comfort. Moderne PVC zijn veilig, onderhoudsarm en zeer geluiddempend. Dit Nederlands fabricaat trapbekleding is R10 maximaal antislip gecertificeerd en slijtklasse 34-43 zwaar huishoudelijk gebruik en projectgeschikt. Samen met onze Europese fabrikanten bieden wij u tot 15 jaar garantie op uw nieuwe trap.

Op dit deel van onze website vindt u onze zeer uitgebreide collectie, informatie over prijzen en kunt u direct een offerte op maat aanvragen via onze contactpagina.

Wij komen graag bij u thuis voor een adviesgesprek en het maken van de offerte. Kiest u er liever voor om u te oriënteren in een winkel? Geen probleem. Wij ontvangen u graag in onze showroom van ruim 400m2 in Waalwijk, Noord-Brabant.
We hebben diverse proefopstellingen waarmee u een goed gevoel krijgt hoe uw trap eruit kan gaan zien. Wij maken ook PVC traprenovaties in projecten.

 

Voorbeeld open trap met Eiken Honey, een stille en onderhoudsvrij PVC

GP decor bv is CBW erkend woonbedrijf, waarmee u verzekerd bent van uw aankoop.

Niet gevonden wat u zocht?

WIJ HELPEN U GRAAG VERDER MET UITGEBREIDE INFORMATIE