Marmoleum vloer

Origineel Nederlands Marmoleum. Ambachtelijk gelegd in banen van 2 meter breed of in modern Marmoleum Click tegels en stroken in alle kleuren.
Marmoleum is uiterst duurzaam, milieuvriendelijk en hygiënisch. Marmoleum is een isolerende vloerbedekking en voelt behaaglijk aan de voeten.
Nog steeds is Marmoleum een echt origineel Hollands kwaliteitsprodukt. De kwaliteit is bewezen in enorm aantal referenties, óók internationaal. Voor thuis dus helemaal ideale groene vloer !

Marmoleum van Forbo flooring is onlangs door universtiteit van Leiden uitgeroepen tot de duurzaamste vloerbedekking ter WERELD. Daannaast heeft Marmoleum het zilveren Cradle to cradle C2C cerificaat ontvangen. Marmoleum is zeer slijtvast en heeft een lange levensduur. Marmoleum is voor 97% gemaakt van natuurprodukten. Kwaliteit dus van Nederlandse bodem die GP decor vakkundig bij u kan leggen.

ADVIES: NIET LASSEN VAN MARMOLEUM:

Bij particulieren en kleine projecten is het technisch gezien niet nodig om de banen van een mooie Marmoleumvloer af te lassen. De huidige lijmen zijn zo goed van kwaliteit dat normaal schoonmaakvocht geen aantasting van de lijmlaag geeft.

GP Decor heeft dit vakmanschap en garandeerd geleverd arbeid en materiaal volledig. Een decoratieve gesneden vloer geeft Marmoleum een fraai uiterlijk. Een lasdraad kan het ontwerp naar onze mening geen toegevoegde waarde geven. Om die reden adviseren wij niet lassen maar op te leveren met “schoon gesneden”.

VRAAG GRATIS EN VRIJBLIJVEND ENKELE STALEN AAN

Onze tips voor een gezonde vloer

Linoleumvloeren van Forbo zijn eenvoudig te reinigen en te onderhouden dankzij Topshield2, een innovatieve en duurzame fabrieksfinish.

Niet alleen de natuurlijke grondstoffen van linoleum, maar ook het eenvoudige onderhoud maakt Marmoleum tot een gezonde en milieuvriendelijke vloerkeuze. Er zijn geen belastende en dure schoonmaakmiddelen nodig; regelmatig stofzuigen/stof wissen en vlekken verwijderen is meestal voldoende.

KLIK HIER VOOR ONDERHOUDSADVIES MARMOLEUM