Tapijt is aangenaam warm en zacht …

Tapijt geeft je ruimte een luxe, warme uitstraling en is in vele eigentijdse kleuren, dessins en structuren verkrijgbaar. Tapijt moet je voelen.

Door op een creatieve manier met vloerbedekking om te gaan, kun je een unieke sfeer in je ruimte creëren, denk bijvoorbeeld aan een groot tapijteiland door vloerbedekking op harde parket of laminaat te leggen. Je kunt je vloer laten liggen en je hebt een prachtig reuze groot vloerkleed van lekker zacht en warm tapijt !

Wij adviseren graag een goed ondertapijt voor uw vloerbedekking: Egalsoft bijvoorbeeld is een ondertapijt dat het comfort en luxe gevoel verhoogt. Het verlengt de levensduur van het tapijt én geeft géén beschadiging bij vervanging.

Alle bekende merken tapijt, sisal en vloerbedekking worden vakkundig GRATIS gestoffeerd.

Kom gerust eens langs in de showroom en ervaar zelf de collecties van onder andere Desso, Parade, Bonaparte, Lano, Louis de Poortere, Besouw, Bewe, Jabo en Edel. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien.

Bij desso, paraden en bonaparte worden we zelfs vernoemd op hun site. Klik HIER om te kijken naar hun vermelding.

Tapijt Desso Smaragd vloerbedekiing van GPdecor
image-1169

Vloerbedekking op harde parket en laminaat vloeren kan  bijvoorbeeld d.m.v. een groot tapijteiland.

Je kan je vloer laten liggen en je hebt een prachtig reuze groot vloerkleed van lekker zacht en warm tapijt !

Desso Airmaster Home GPdecor.nl
image-1170

Desso Airmaster, tapijt dat de luchtkwaliteit verbeterd:

De lucht die we inademen is van belangrijke invloed op onze gezondheid. Omdat we zo’n 90% van onze tijd binnen doorbrengen, is een gezonde binnen lucht zeer belangrijk. In onze huizen is vak meer fijnstof aanwezig dan we vaak aannemen. Kleine stofdeeltjes zijn met het oog niet te zien, maar kunnen leiden tot problemen met de ademhaling. Airmaster tapijt is een verbetering.

Om de luchtkwaliteit in huis te verbeteren heeft DESSO nieuw tapijt ontwikkeld. Dit tapijt houdt fijne stofdeeltjes beter vast dan een vlakke vloer. DESSO Airmaster Home zorgt er voor dat de hoeveelheid opdwarrelend fijnstof, bijvoorbeeld door deuren of spelende kinderen, sterk wordt verminderd. De fijne stofdeeltjes worden door het tapijt vastgehouden tot de volgende stofzuigbeurt. Daardoor ademen we veel minder stof in en zorgen we voor een beter binnenklimaat met minder stof volgens Desso.

Desso Airmaster Home tapijt
image-1171